Betting Tennis

Det är kanske inte det man tänker på i första hand men tennis är faktiskt en av de mest populära sporterna att betta på i Sverige. Sporten är inte bara extremt populär den är även väldigt publikvänlig. Vem har inte hört talas om tennisveckorna i Båstad tillexempel. Idag kan man som spelare satsa på alla matcherna som ingår i ATP Tour.

Så vad i en tennismatch kan man betta på då? Tja, det mest självklara är kanske att man kan spela på vem som vinner en match men det finns även odds på handicap, setsiffror och totalt antal spelade games. Den form av betting som tennis nästan lämpar sig allra bäst för är antagligen livebetting. Den största anledningen till det är att läget verkligen kan förändras totalt flera gånger under en enda match. Det innebär att oddsen kan förändras mycket vilket du som spelare kan dra stor nytta av.

När det kommer till oddstrading, alltså när man handlar med odds så är tennis extremt populärt. De som sysslar med det satsar gärna på hur lång tid det tar innan någon vinner nästa boll och vem såklart. När man livebettar på tennis kan man satsa sina pengar på en rad olika spännande moment; vinnaren, vinnaren av nästa set, nästa game, vilket resultat det kommer bli i nästa set och i matchen med mera. Dessutom så är det många tennismatcher som livestreamas, det betyder att du kan titta på matchen samtidigt som du livebettar på datorn och du ser matchen i samma fönster.