Betting Fotboll

Den absolut största sporten inom betting i Sverige är fotboll, kanske inte så överraskande eftersom vi länge varit en stark fotbollsnation. Det är dessutom den största sporten i hela världen som fått mest spridning och mediebevakning. Men vad är det vi svenskar gillar att spela på mest inom fotbollen då? Jo på siffrorna kan man se med en gång att det är de stora internationella turneringarna vi är intresserade av. VM och EM, självklart alla kvalmatcherna till dessa också.

Något vi även verkar vara riktigt intresserade av är även de största ligorna i Europa som Champions league, La liga och så vidare. Men vi spelar även på vår egna allsvenska fotboll såklart. Något som gör fotbollen lite speciell att betta på och lite mer intressant är att det finns så mycket man kan sätta odds på och spela på. Men här tänkte vi ta upp de allra vanligaste spelformerna. De förtjänare en bra presentation och på detta sätt hoppas vi göra det lite enklare för dig som vill börja betta på fotboll.

Säsongsspel eller Långtidsspel

Detta innebär att du spelar på riktigt långsiktiga odds, alltså vilka som kommer vinna en av alla ligor som finns innan säsongen börjat eller i början av den. Då får du verkligen ett spel som ger dig spänning under en lång tid. Men det bästa av allt är kanske att du kan få riktigt bra odds om du tidigt hittar ett vinnande lag.

Fasta odds

Att spela på fasta odds innebär att du spelar på odds som sätts innan en match spelas och oftast kan man inte heller lägga satsningar på det när matchen börjat. Dock finns det undantag, det innebär att även fasta odds kan komma att ändras. Det gör dem om det skulle vara så att förutsättningarna för matchen ändras radikalt eller om extremt många har satsat på samma utfall. Men har du redan satsat så kommer du alltid få det odds som gällde då när du satsade på det.

Spela på resultat

De som är riktigt duktiga på betting kan inte bara förutse vem som kommer att vinna en match utan även hur resultatet blir exakt. Då spelar man gärna på resultat, oddsen blir mycket högre och om en match slutar på ett oväntat sätt kan du som gissat rätt ändå vinna riktigt stora pengar.

Flervalsspel eller Singelspel

De flesta spelar på enskilda matcher, såkallade singelspel men det går även att spela så kallade flervalsspel. Då bettar man på flera matcher samtidigt och har därmed chansen att vinna mycket pengar med en liten insats.

Live odds

Detta är den form av betting, inom alla sporter, som växer och har vuxit mest de senaste åren. Det finns livespel på alla stora matcher i alla de stora ligorna, här uppdateras oddsen i realtid vilket betyder att du alltid får det odds som gäller när du lägger din satsning. Inom liveodds kan du betta på allt möjligt som kan hända i en fotbollsmatch. Allt från gult kort till antal hörnor och en massa mer.